Tak hangt los in een boom boven de weg in Holten.

Holten – De brandweer van Bathmen is donderdag avond 21 juli 2022 om 22:17 uur gealarmeerd voor een stormschade aan de Dijkerhoekseweg met de Beumersteeg. Ter plaatse bleek er niks geen bijzonders te zien de brandweer heeft de Beumersteeg afgezocht was ook niks te zien bij het terug rijden naar de kruising stond er een boer op de oprit te wachten en zij dat het iets verder dan de kruising was op de Dijkerhoekseweg daar bleek een afgebroken tak laag boven de weg te hangen. De brandweer heeft de tak er uitgehaald en in de berm gelegd. 

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.