Dodelijk ongeval op kruising in Goor.

Goor – De hulpdiensten zijn zondag middag 24 juli 2022 om 14:17 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Kruising Haaksbergerweg met de Rondweg-N346. Ter plaatse bleek er een flinke aanrijding te zijn gebeurd tussen een auto en een fietser. De fietser een 80 jarige man uit Goor is bij het ongeval om het leven gekomen. De brandweer heeft zichtschermen geplaatst om het slachtoffer. De oorzaak van het ongeval is onbekend de Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse ongedaan. De Rondweg-N346 lange tijd afgesloten geweest het verkeer moest omrijden. De auto is na het ongeval door een bergingsbedrijf afgesleept.

Foto’s News United.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.