Grote Brand bij Loonbedrijf in Lemelerveld.

Lemelerveld – De hulpdiensten zijn zaterdag avond 23 juli 2022 om 19:53 uur gealarmeerd voor een brand bijgebouw aan de Statumweg. Ter plaatse bleek er een flinke uitslaande brand te woeden in een schuur bij een Loonwerkers bedrijf er kwam veel rook vrij die in de Vere omgeving was te zien op de schuur lagen zonnepanelen of die iets met de brand te maken hebben is niet bekend. De brandweer heeft opgeschaald naar Grote Brand om voldoende water naar de brand locatie te krijgen hebben een groot water transport opgezet om water vanuit het kanaal naar brand locatie te krijgen. Bij het uitlaten van Hond moeten hondenbezitters opletten voor glas die bij de brand is vrijgekomen op de wegen Statumweg en Blikman Kikertweg. De schade door de brand is groot. De brandweer kopsen Lemelerveld, Luttenberg, Ommen en Hellendoorn hebben de brand bestreden.

Foto’s News United/Daan Westenberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.