Vuurzee auto brand volledig uit op N332 tussen Holten en Laren Ge. (Video)

Laren Ge – De brandweer van Holten is dinsdag avond 26 juli 2022 om 21:53 uur gealarmeerd voor een auto op de N332. Ter plaatse bleek er bij aankomst een Volkswagen Golf volledig in brand te staan de rookwolken waren van ver al zichtbaar. De auto is onder het rijden in brand gevlogen. de twee inzittende hebben de auto snel kunnen verlaten en zijn een weiland ingelopen om op veilige afstand te kijken hoe de auto uitbrand en de brandweer de brand bluste door de blus werkzaamheden werd de N332 afgesloten vanaf de A1 bij Holten tot aan Laren. Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande auto afgesleept door dat er veel dikke rommel aan het asfalt bleef plakken heeft de Provincie Gelderland een Zoabclainer laten komen om alles schoon te maken.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.