Toerit A1 bij Afslag Holten/Markelo geblokkeerd door afval van Boeren. (Video)

Holten – De boeren hebben woensdag ochtend 27 juli 2022 in alle vroegte afval gedumpt op de toeritten van de A1 bij de Afslag Holten/Markelo de toerit vanaf de Holten richting Rijssen was volledig geblokkeerd de andere toerit vanuit Holten richting Bathmen kon het verkeer wel langs de lange bult met afval. In de afval bulten zaten Bureaustoelen, pallets, Banden, grasbalen, en Puin of het wegdek ook beschadigd is geraakt is niet bekend dat kan worden bekeken als het afval word weg gehaald.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.