Afval gedumpt door boeren op toeritten van de A1 bij afslag Bathmen. (Video)

Bathmen – De boeren hebben woensdag ochtend 27 juli 2022 in alle vroegte afval gedumpt op de toeritten van de A1 bij de Afslag Bathmen de toerit vanaf de Bathmen naar Holten was volledig geblokkeerd de andere toerit vanuit Bathmen naar Deventer kon het verkeer over de vluchtstrook langs de twee gedumpte balen die de politie heeft afgezet met lint. In de afval bulten zaten Bureaustoelen, pallets, Banden, grasbalen, en Puin of het wegdek ook beschadigd is geraakt is niet bekend dat kan worden bekeken als het afval word weg gehaald.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.