Auto botst tegen boom en kantelt bij Schoonheeten. (Video)

Schoonheten – De hulpdiensten zijn donderdag ochtend 28 juli 2022 om 06:54 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Schoonhetenseweg. Ter plaatse bleek er een auto tegen een boom te zijn gebotst en is daarna gekanteld en ligt half midden op de Schoonheetenseweg. De politie leid het verkeer om en om langs het ongeval. De bestuurder word in de ambulance behandeld hij heeft snij wonden aan zijn hand van het glas en is in verband gewikkeld hij hoeft niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf moet de zwaar beschadigde auto afslepen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.