Brand bij bedrijf in Rijssen. (Video)

Rijssen – De hulpdiensten zijn donderdag nacht 28 juli 2022 om 01:53 uur gealarmeerd voor een industriebrand aan de Handelsweg. Ter plaatse bleek er een brand te zijn uitgebroken in een bak met slijpsels het pand stond vol met rook een persoon is naar binnen gegaan om te kijken wat er in brand stond en heeft rook ingeademd daar voor is een ambulance ter plaatse geweest en heeft hem behandeld maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft om 02:00 uur opgeschaald naar Middelbrand. De brandweer heeft de brand geblust met de hoogwerker is het dak geïnspecteerd. Stichting Salvage is ter plaatse en gaat met de eigenaar de schade afhandelen. De brandweer korpsen van Rijssen, Enter, Nijverdal.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.