Ongeval tussen twee auto’s op N35 bij Nijverdal.

Nijverdal – De hulpdiensten zijn vrijdag middag 5 augustus 2022 om 13:47 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N35. Ter plaatse bleek er een kop-Staartbotsing te zijn gebeurd tussen een Duitse en een Poolse auto net voor de Combitunnel. De N35 combitunnel is afgesloten vanuit Haarle richting Wierden. Er zijn geen gewonde bij het ongeval. De oorzaak waardoor de Poolse auto achterop de Duitse auto is gebotst is onbekend. beide auto’s moeten Worden afgesleept door een bergingsbedrijf met flinke schade.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.