Flinke rookpluim bij bermbrand naast Station in Holten.

Holten – De brandweer is zondag middag 7 augustus 2022 om 16:33 uur met twee wagens uitgerukt voor een natuurbrand aan de Molenbelterweg. Ter plaatse bleek er een stuk berm van 13 bij 2 meter in brand te staan er kwam veel rook vrij die over de spoorbaan trok over de parkeerplaats bij het Station richting het centrum. De brandweer heeft de brand geblust en met flink wat water nageblust om er zeker van te zijn dat de brand ook goed uit is. Het is erg droog in de natuur mensen moeten oppassen een vonkje kan al brand veroorzaken dat bereid zich heel snel uit.

Foto’s News United/Bert Kamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.