Ernstig gewonde bij brand in Wierden. (Video)

Wierden – De hulpdiensten zijn donderdag middag 11 augustus 2022 om 12:35 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Waterspoor.

Ter plaatse bleek er door een onbekende oorzaak een buitenbrand te zijn ontstaan door een onbekende oorzaak daarbij is een vrouw ernstig gewond geraakt er werd een Duitse Traumahelikopter gealarmeerd die is voor de woning geland in een grasstrook. De Brandweer heeft de brand geblust. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd. De Vrouw is met de Duitse Traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.