Ongeval tussen twee auto’s op kruising in Diepenheim.

Diepenheim – De hulpdiensten zijn donderdag middag 11 augustus 2022 om 17:29 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Kruising 2E Zomerdijk met de Goorseweg-N824. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s. De Volkswagen heeft bestuurder heeft de Tesla van rechts uit de 2E Zomerdijk over het hoofd gezien. Een vrouw uit een van de twee auto’s is aan haar arm behandeld ze heeft een mitella gekregen ze gaat niet mee. Het verkeer kan tussen Diepenheim en Goor om en om langs het ongeval rijden. Beide auto’s moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.