Flinke bermbrand langs A35 bij Almelo (Video)

Almelo – De brandweer is zondag nacht 14 augustus 2022 om 02:50 uur gealarmeerd voor een bermbrand op de A35. Ter plaatse bleek er een flink stuk berm van 70 bij 20 meter in brand te staan tussen de A35 en de Breesegge. De brandweer schaalde om 03:05 uur op naar Middelbrand. De brandweer korpsen van Wierden, Nijverdal en Almelo waren ter plaatse om de natuurbrand te blussen. De rechterrijstrook is afgesloten vanuit Wierden richting Borne. De brandweer verwacht een tijd nodig te zijn om na te blussen om er zeker van te zijn dat alles uit is niet dat het straks weer opnieuw oplaait nu dat de natuur zo kurk droog is.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.