Auto botst tegen boom langs N350 bij Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn zondag nacht 14 augustus 2022 om 02:00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N350. Ter plaatse bleek er een automobilist die vanuit Markelo richting Holten reed de macht over het stuur te zijn verloren in een bocht naar links en is op de verkeerde weghelft gekomen en daar is die zijwaarts tegen een boom gebotst kort voor een rotonde. De bestuurder reed onder invloed van alcohol en is door de politie meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. De zwaar beschadigde Volkswagen Lupo moest door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.