Grote tak uit de boom gescheurd in Nijverdal.

Nijverdal – De Brandweer van Hellendoorn is zondag 14:05 uur gealarmeerd voor een stormschade op de G Van Der Muelenweg. Ter plaatse bleek er een grote tak te zijn afgebroken door de droogte en ging gevaarlijk boven het fietspad door dat de tak te hoog in de boom was afgeknapt en de Brandweer van Hellendoorn er niet bij kon komen werd de hulp van de Brandweer uit Rijssen gevraagd die met een hoogwerker ter plaatse kwamen om de tak uit de boom te zagen. De hoogwerker moest midden op de G Van Der Muelenweg staan anders kon het niet waarom moest de weg worden afgesloten het verkeer moest even omrijden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman & Daan Westenberg & Dick Olthof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.