Gaslekkage in Airco systeem bedrijf ontruimd in Nijverdal.

Nijverdal – De brandweer is maandag 15 augustus 2022 om 10:55 uur gealarmeerd voor een brandgerucht aan de Nicolaus Ottostraat. Ter plaatse bleek er een gaslekkage te zijn bij een airco installatie daarop hebben de bedrijfshulpverleners het pand ontruimd het personeel werd op de parkeerplaats voor het pand opgevangen. De brandweer heeft het pand binnen en op het gecontroleerd heeft de airco installatie van het gebouw uitgeschakeld een monteur moet ter plaatse komen om het airco systeem te repareren. De medewerkers mogen straks weer terug naar binnen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.