Bestuurster gewond bij ongeval op N754 bij Markelo. (Video)

Markelo – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 16 augustus 2022 om 07:37 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Stationsweg-N754. Ter plaatse bleek er een bestuurster in een bocht naar links in de berm te zijn en is daarna in de slip geraakt en is naar de verkeerde weghelft geschoten met de neus in de sloot geschoten en is er weer uit geketst en op de N754 tot stilstand gekomen. De bestuurster reed vanuit Markelo richting Diepenheim. De politie regelt het verkeer om en om langs het ongeval. De bestuurster is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Een bergingsbedrijf moet de flinke beschadigde auto afslepen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.