Auto Brand volledig uit in Marle

Hellendoorn – Een personenauto is Woensdagmiddag om 14:52 volledig uitgebrand aan de Hellendoornseweg in Marle, het voertuig heeft vlam gevat wegens kortsluiting in de bedrading. Hierbij heeft de bestuurder rook ingeademd, waarbij een ambulance met spoed ter plaatste is gekomen. Het voertuig is volkomen total loss en was bij de aankomst van de brandweer al niet meer te redden, de vlammen sloegen uit de auto. Tijdens de brand is er veel rook vrijgekomen wat een stuk over Marle heeft getrokken. Tijdens de brand is er ook brand uitgebroken in een naastgelegen weiland.

Beeld: News United/Daan Westenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.