Transport Waterleiding lek door droogte vijf huishoudens zonder water in Wierden

Wierden – Vitens is woensdag ochtend om 11:00 uur gealarmeerd voor een waterleidingbreuk aan de Wethouder Van Buurenstraat. Ter plaatse bleek er een lekkage te zijn ontstaan aan een grote water-Transport-Leiding volgens vitens is waarschijnlijks de droogte de oorzaak van de breuk een monteur kwam toevallig door de straat rijden en zag water en is op verder onderzoek uitgegaan en kwam er achter dat er een leidingbreuk was ontstaan. Er zitten vijf huishoudens  zonder water door dat de waterleiding moest worden opgegraven liggen er bulten zand midden op de Wethouder Van Buurenstraat die is voor een lange tijd afgesloten. Vitens is bezig met reparatie werkzaamheden na verwachting zal om 16:00 uur de huishoudens weer water hebben.

Foto’s News United?Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.