Gewonde bij ongeval tussen auto en fietsster in Goor.

Goor – De hulpdiensten zijn woensdag middag 17 augustus 2022 om 16:40 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Herman Heijermansstraat met de Laarstraat. Ter plaatse bleek er een fietsster te zijn aangereden door een Jaguar auto. Er was ook een Duitse Traumahelikopter gealarmeerd die bleek niet nodig te zijn en is afgemeld. De fietser word met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De Laarstraat is afgesloten. De verkeersongevallenanalyse gaat ter plaatse onderzoek doen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.