Auto schiet in de vangrail bij Bornerbroek. (Video)

Bornerbroek – De hulpdiensten zijn donderdag ochtend 18 augustus 2022 om 09:31 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A1. Ter plaatse bleek er een auto in de slip te zijn geraakt door een klapband en is tegen de rechter vangrail gebotst. De man en vrouw die in de auto zaten zijn door ambulance personeel onderzocht rij hoeven niet mee naar het ziekenhuis. De rechterrijstrook is afgesloten vanuit Enter richting Knooppunt Azelo en de maximum snelheid is 70kmu. De auto word met flinke schade door een bergingsbedrijf afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.