Flinke berm heide brand op Sallandseheuvelrug tussen Nijverdal en Holten. (Video)

Nijverdal – De brandweer is zaterdag nacht 27 augustus 2022 om 05:10 uur met groot materieel uitgerukt voor een heidebrand aan de Nijverdalsebergweg. Ter plaatse bleek er een stuk heide in brand te staan van 10 bij 150 meter. De brandweer korpsen uit Hellendoorn, Nijverdal, Holten, Delden, Tubbergen, Laren Gelderland, Markelo en Borne zijn bezig met de brandbestrijding. Een automobilist zag een rode gloed en is gaan kijken is zag dat er een flinke brand was en heeft de brandweer gebeld.

De waarschijnlijke oorzaak van de is brandstichting dat word onderzocht.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.