Gasfles vliegt in brand op parkeerplaats langs A1 bij Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn zaterdag ochtend 27 augustus 2022 om 11:40 uur gealarmeerd voor een buitenbrand op de A1. Ter plaatse bleken er een aantal Roemenen aan het koken te zijn geweest op de Parkeerplaats daarbij is door een onbekende oorzaak een gasfles in brand gevlogen. De Roemenen zijn snel gevlucht in een witte Fiat bedrijfsbus bij aankomst van Rijkswaterstaat was de gasfles flink aan het blazen en waren de vlammen er al af. De gealarmeerde brandweer die met spoed en met twee wagens ter plaatse kwamen hebben de gasfles gekoeld. Rijkswaterstaat heeft het incident later overgedragen aan de ter plaatse gekomen politie die verder onderzoek doen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.