Dikke tak hangt gevaarlijk in boom bij Hellendoorn.

Hellendoorn – De brandweer van Rijssen is zaterdag avond 27 augustus 2022 om 19:31 uur gealarmeerd voor een stormschade aan de Nieuwstadweg. Ter plaatse bleek er een dikke afgebroken tak in een dikke eikenboom te hangen het voetpad en precies naast de weg bij een boerderij in de tuin door dat de tak gevaarlijk in de boom hangt en ieder moment naar beneden dan komen wat voor gevaar kan zorgen dat iemand de tak op zich krijgt of op de weg valt word die die er met behulp van de hoogwerker en de motorzaag uit de boom gehaald. De Nieuwstadweg word tijdelijk afgesloten door de zaagwerkzaamheden.

Foto’s News United/Dick Olthof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.