Heidebrand laait weer op op Sallandseheuvelrug bij Nijverdal.

Nijverdal – De hulpdiensten zijn zondag ochtend 28 augustus 2022 om 08:46 uur gealarmeerd voor nablussen aan de Nijverdalsebergweg. Ter plaatse bleken er op meerdere plekken weer rook uit de grond te komen de brand is weer aan het oplaaien twee Brandweermannen hebben met de warmtebeeldcamera het stuk van 10 bij 150 gecontroleerd op warmte hotspots. De brandweer is met twee voertuigen ter plaatse. Een rijstrook is afgesloten vanuit Nijverdal naar Holten het verkeer kan om en om langs het ongeval rijden. De nabluswerkzaamheden zullen nog een tijd in beslag nemen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.