Forensische Opsporing doet onderzoek bij kerk in Wierden.

Wierden – in de nacht van Vrijdag op Zaterdag 27 augustus 2022 is er ingebroken in de St. Jan De Doper kerk aan de Nijverdalsestraat. Door de inbraak heeft gisteren avond het mannenkoor niet kunnen spelen omdat er sporen veilig moesten word gesteld. De Forensische Opsporing is zondag 28 augustus 2022 druk bezig met sporen onderzoek rond om de kerk op de begraafplaats van het kerk en in de kerk. De inbreken hebben een deur open gebroken om binnen te komen en hebben in de kerk zelf ook een aantal deuren open gebroken. De schade is fors. het is alleen bekend dat er geld is gestolen of de kluis ook is leeg gehaald weet de voorzitter niet die mag er niet bij om dat de politie Forensische Opstoring de sporen aan het veilig stellen zijn en foto’s aan het maken zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.