Brand in Showroom bij woon winkel in Nijverdal. (Video)

Nijverdal – De hulpdiensten zijn vrijdag middag 2 september 2022 om 16:16 uur gealarmeerd voor een brand Winkel aan de Albert Einsteinstraat. Ter plaatse bleek er een plafondlamp in brand te zijn gevlogen in de showroom van Wolters Wonen een klant zag dat de lamp in eens begon te branden en hebben daar melding van de maakt bij medewerkers van het bedrijf die direct het bedrijf hebben ontruimd en de brandweer hebben gealarmeerd die zijn met drie voertuigen ter plaatse gekomen en hebben de plafondlamp uit de showroom gehaald en buiten afgeblust daarna hebben ze het plafond gecontroleerd en hebben het pand geventileerd stichting Salvage zal ter plaatse komen om met de eigenaar de schade af te handelen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.