Dodelijk Ongeval op N752 bij Markelo. (Video)

Markelo – De hulpdiensten zijn vrijdag avond 2 september 2022 om 21:09 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Groningerveldweg. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een fietser en een motorrijder. De fietsster van 63 jaar is om het leven gekomen zij wilde de weg oversteken en zag daarbij de motorrijder over het hoofd. De N752 is in beide richtingen uren afgesloten tussen Rijssen en Markelo het verkeer werd omgeleid. De verkeersongevallenanalyse doet ter plaatse onderzoek.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.