Flinke schade bij ongeval op N743 bij Zenderen. (Video)

Zenderen – De hulpdiensten zijn woensdag middag 7 september 2022 om 17:39 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Zenderensestraat-N743. Ter plaatse bleek er een flinke kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen twee auto’s tussen Zenderen en Borne. De Zenderensestraat-N743 is afgesloten in beide richtingen tussen Zenderen en Borne het verkeer kan met gepaste snelheid over de parallelweg langs het ongeval. Een bestuurder is door ambulance personeel behandeld aan zij elleboog maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf sleept de twee flink beschadigde auto’s afslepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.