Fietser gewond bij ongeval met auto bij Goor

Goor – De hulpdiensten zijn vrijdag ochtend 9 september 2022 om 07:28 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Zomerweg met de afrit N347. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een fietser. De auto bestuurder  van de auto had een fietser van rechts op het voorrangsfietspad over het hoofd gezien waardoor er een aanrijding ontstond het verkeer op de Zomerweg werd om en om door een politieagent langs het ongeval geleid ook was de afrit vanuit de N347 naar de Zomerweg afgesloten. De fietser is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.