Ongeval tussen auto en vrachtwagen op N347 bij Enter.

Enter – De hulpdiensten zijn vrijdag middag 9 september 2022 om 13:22 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N347. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto een vrachtwagen. De bestuurster wilde weg rijden vanaf een parkeerplaats en zag daarbij een vrachtwagen naast haar in de dode hoek over het hoofd waardoor zij tegen het rechter voorwiel van de aanhanger botst. Er raakte niemand gewond bij het ongeval. De auto moest door een bergingsbedrijf worden afgesleept. De vrachtwagen kan ook niet verder rijden door het ongeval is de velg beschadigd geraakt en nu heeft de aanhanger een lekke band de lucht loopt er langzaam uit daar zal een bandenboer voor moeten komen voor dat de chauffeur weer verder kan.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.