Uitslaande Buggy brand bij Rijssen.

Rijssen – De brandweer is vrijdag avond 9 september 2022 om 20:45 uur gealarmeerd voor een brand wegvervoer aan de Geskesdijk. Ter plaatse bleek er echt een buggy volledig in brand te staan. De brandweer heeft de brand geblust. De Geskesdijk is afgesloten voor het verkeer. 

Mensen die net de buggy reden kregen  pech de ketting was van de aandrijving geschoten die mensen waren opgehaald waarom het bedrijf Het Schwarzwald buggy later zou ophalen toen ze aan kwamen was de brandweer de buggy al aan het blussen. De eigenaar gaat uit van brandstichting. De brandweer en politie weten het niet nu is de buggy als nog opgehaald maar volledig uitgebrand.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.