Kind aangereden door auto door auto in Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn zaterdag middag 10 september 2022 om 16:53 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Vriezenveenseweg. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen voetganger een kind en een auto. Het kind wilde langs een blauwe bedrijfsbus lopen en werd aangereden door een auto. De jonge is even bewusteloos geweest maar kwam al snel weer bij en is door ambulance personeel gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een rijstrook was afgesloten vanuit Wierden richting het Langeveld de politie die met twee auto’s ter plaatse waren hebben het verkeer om en om langs het ongeval geleid. De bestuurster van de auto kan met de schade aan de spiegel verder rijden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.