Ongeval tussen auto en fietser bij Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn zondag avond 11 september 2022 om 18:23 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Oranjestraat. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een fietser door een onbekende oorzaak. De voorruit van de auto heeft flinke schade opgelopen. De fietser ligt in de ambulance en is gecontroleerd op letsel hij heeft een paar schrammetjes opgelopen maar hoefde wonder boven wonder niet mee naar het ziekenhuis. Er is een rijstrook afgesloten het verkeer word door twee burgers geregeld. De auto moet door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.