Verkeersregelaar aangereden door auto in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn zondag avond 11 september 2022 om 19:34 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Reggesingel. Ter plaatse bleek er een verkeersregelaar te zijn aangereden door een auto op de parkeerplaats van het NS Station door werkzaamheden aan het spoor rijden er geen treinen tussen Rijssen en Deventer er rijden veel extra bussen. De verkeersregelaar was de auto’s aan het begeleiden die passagier komen brengen en moeten voor aan parkeren om de bussen de ruimte te geven om passagiers op te halen. Een automobilist wilde de tekens van de verkeersregelaar niet opvolgen en reed door de verkeersregelaar heeft zich nog net een de motorkap vast kunnen houden hij is door ambulance personeel gecontroleerd hij hoefde niet mee en staat weer verkeer te regelen.

Het kenteken van de auto is bekend het is onbekend wat voor maatregelen de politie tegen de automobilist gaat nemen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.