Ongeval tussen Ree en trein tussen Rijssen en Wierden.

Wierden – ProRail incidenten bestrijding is woensdag avond 14 september 2022 om 21:47 uur gealarmeerd voor een aanrijding met object aan de Rijssensestraat. Ter plaatse bleek er een bloed aan de trein te zijn gecontroleerd door een machinist door de aanrijding reden er 45 minuten geen treinen tussen Wierden en Rijssen de aanrijding trein kwam ter hoogte van de Burgermeesterdijk tot stilstand bij het station in Rijssen stonden ook twee treinen stil door het ongeval een dubbeldekker en een goederentrein. De machinist en de conducteur van de dubbeldekker zijn op onderzoek uit gegaan wat ze hebben geraakt dat bleek een ree te zien. De incidenten bestrijders van ProRail hebben de resten van de ree opgeruimd.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.