Vrouw beland met driewieler in de sloot bij Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn woensdag avond 14 september 2022 om 19:14 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Fliermatenweg. Ter plaatse bleek er een man en vrouw op een electrische fiets achter elkaar te fietsen de man voorop de man was in een keer haar vrouw kwijt en reed terug om dat hij dacht dat zijn vrouw een andere route had genomen een man van HSV De Bergspeudes hield de man tegen om te zegen wat e gebeurd was. De twee vrouwen van HSV De Bergspeurders zagen dat de vrouw met de driewielige in sloot in reed hebben direcht 112 gebeld en zijn naar de plek gerend om eerste hulp te verlenen zij kregen de vrouw die de driewilige fiets boven op haar niet uit de sloot. De vrouw is door de brandweer en ambulance personeel uit de sloot gehaald. De vrouw is door ambulance personeel gecontroleerd maar hoefde niet meer naar het ziekenhuis de ambulance heeft de man en vrouw op leeftijd naar huis gebracht.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.