Ongeval tussen vrachtwagen en auto door een door rood rijder bij Marienheem.

Marienheem – De hulpdiensten zijn vrijdag ochtend 16 september 2022 om 09:16 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Almelosestraat met de Nijverdalseweg-N35. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een vrachtwagen en een auto. De auto wilde vanaf de Nijverdalseweg-N35 linksaf slaan de Almelosestraat en had groen. De vrachtwagen wilde vanaf de N35 rechts afslaan de Almelosestraat op en werd verblind door de zon en reed door rood en botste tegen de auto die door de klap in een diepe sloot belande. De bestuurder een man op leeftijd komt met de schrik vrij zijn auto moet door een bergingsbedrijf uit de sloot worden gehaald en moet worden afgesleept. De politie regelt het verkeer op de kruising Nijverdalseweg-N35 met de Almelosestraat omdat een rijstrook is afgesloten op de Almelosestraat moet de politie het verkeer om en om langs het ongeval leiden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.