Ongeval tussen auto en bedrijfsbus bij Raalte.

Raalte – de hulpdiensten zijn vrijdag ochtend 16 september 2022 om 09:52 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Ommerweg-N348 met de Nijverdalseweg-N35. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen een auto en een bedrijfsbus. Door het ongeval is het van rechtsaf vanaf de Nijverdalseweg-N35 naar de Ommerweg-N348 is afgesloten door het ongeval. De auto kan met de schade doorrijden de besdrijfsbus heeft flinke schade en moet worden afgesleept door een bergingsbedrijf. Er staat een korte file vanuit Marienheem naar Raalte door het ongeval er raakte niemand gewond.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.