75-jarig Jubileum van Brandweer Markelo. (Video)

Markelo – De Brandweer van Markelo houd zaterdag vanaf 11:00 tot 16:00 uur een opendag vanwege het 75 jarig jubileum. De brandweer in Markelo is in 1947 opgericht. Vandaag zijn er diverse Demonstraties te zien zoals ongeval, Vlam in de pan, en meedere blusdemonnstraties voor kinderen tot groet 4 is e een kleurplaten wedstrijd en andere divese dingen te doen. er zijn ook allemaal verschillende voertuigen een oude Amerikaanse brandweer wagen een crachtender van Defecie ook Wolves Berging was aanwezig en gaven ook een demonstratie hoe zij een auto die op de kant of over de kop is geslagen rechtop te zetten. De dag trok veel bekijks ondanks de buien die elke keer over trokken.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.