Rally auto vliegt in brand tijdens rally bij Hellendoorn

Hellendoorn – de hulpdiensten zijn zaterdag avond 17 september 2022 om 21:43 uur gealarmeerd voor een autobrand op de  Oude Twentseweg. Ter plaatse bleek e een Rally auto een klapband te hebben gekregen tijdens de proef en is door de klapband tegen een boom gebotst en is in brand gevlogen omstanders hebben. De bestuurder en navigator uit de auto gehaald zij zijn door ambulance personeel gecontroleerd maar zijn niet gewond geraakt. De omdanders hebben de flinke brand geblust. De brandweer heeft nabluswerkzaamheden uitgevoerd. Een bergingsbedrijf moest de Rally auto afslepen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.