Auto vliegt uit scherpe bocht bij Knooppunt Azelo.

Borne – De hulpdiensten zijn zondag ochtend 18 september 2022 om 11:04 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A1. Ter plaatse bleek er een auto uit een scherpe bocht te zijn gevlogen bij knooppunt Azelo in de bocht vanuit de A1 naar naar de A35 richting Almelo en heeft daarbij een grote lantarenpaal plat gereden. De Scherpe bocht vanuit de A1 naar de A35 richting Almelo is afgezet door Rijkswaterstaat. De man is in de ambulance gecontroleerd maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. De auto moet door een bergingsbedrijf van de lantarenpaal worden getrokken en worden afgesleept. Voor de lantarenpaal moet een speciaal bedrijf komen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.