Auto vliegt uit de bocht en slaap over de op bij Enter.

Enter – De hulpdiensten zijn zondag middag 18 september 2022 om 15:43 uur gealarmeerd voor een ongeval op de toerit van de A1. Ter plaatse bleek er een auto iets te hard door de bocht te zijn gereden naar rechts en is uit de bocht gevlogen door de regen over een vluchtheuvel geschoten en op de kop op de toerit tot stilstand gekomen. De toerit vanuit de N347 vanuit Enter richting Holten is afgesloten er ligt drijft olie en benzine op het regen water dat moet door een zoab cleaner worden opgeruimd voor dat de toerit vanuit Enter naar Holten weer open kan. De onherstelbaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgesleept. Er raakte niemand gewond.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.