Scooter bestuurder onderuit in bocht en gewond bij Nijverdal.

Nijverdal – De hulpdiensten zijn maandag ochtend 19 september 2022 om 07:05 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Rudolf Dieselstraat. Ter plaatse bleek er een scooter bestuurder onderuit te zijn gegaan in een scherpe bocht naar rechts door een onbekende oorzaak. Een medewerker van de Gemeente Hellendoorn heeft het wegdek in de bocht olie en benzine vrij gemaakt om de voorkomen dat er meer bestuurder uit de bocht vliegen. De scooter bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.