Maaltijd Bezorger aangereden door auto bij Rijssen

Rijssen – De hulpdiensten zijn dinsdag middag 20 september 2022 om 17:42 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op De Stroekeld. Ter plaatse bleek er een jonge op een maaktijdbezorgfiets te zijn aangereden door een auto op de beruchte fietspad hier worden regelmatig fietser aangereden. De autobestuurder heeft de fietser op het voorrangsfietspad over het hoofd gezien waardoor er een aanrijding ontstond. De fietser is in de ambulance gecontroleerd maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. De Stroekeld is afgesloten door het ongeval.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.