Opnieuw Boerenprotest en brand langs de A1 bij Afslag Holten/Markelo. (Video)

Holten – De boeren hebben zich dinsdag avond 20 september 2022 weer verzamelt bij de op en afrit van de A1 bij de afslag Holten/Markelo er staan meerdere tractoren tussen de af en toerit in de berm daar hebben ook weer een bult met afval banden hout in brand gestoken. De maximum snelheid is voor de veiligheid vanuit Bathmen naar Rijssen terug gebracht naar 70 kilometer.

De Afrit van de A1 is inmiddels afgesloten de auto’s die er bij Holten afwillen vanuit Nathmen moeten bij Rijssen draaien. Er zijn z’n 10 a 20 landbouwvoertuigen aanwezig. De politie meld dat ze 30 bekeuringen hebben uitgedeeld aan de demonstranten.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.