Fietser gewond bij ongeval met in Nijverdal.

Nijverdal – De hulpdiensten zijn woensdag middag 21 september 2022 om 15:55 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Kerkstraat met de Boomcateweg. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een fietser. De fietser had het fietspad spookrijden genomen vanuit Boomcateweg en wilde de Kerkstraat op fietser en zag daarbij een auto over het hoofd tijden het oversteken en botst tegen de achter kant van de auto en kwam ten val. De fietser een man op leeftijd is met de ambulance naar de huisarts gebracht. De auto kan met de lichte schade verder rijden. De fiets van de man zal moeten worden opgehaald.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.