Auto raakte van de weg op N35 bij Marienheem.

Marienheem – De hulpdiensten zijn donderdag ochtend 22 september 2022 om 07:48 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Nijverdalseweg-N35. Ter plaatse bleek er een auto van de weg te zijn geraakt door een onbekende oorzaak hij is met de neus in de sloot geschoten en is gedraaid. De bestuurder is door ambulance personeel gecontroleerd maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder vanuit Haarle naar Marienheem het verkeer heeft verkeer hinder het bergingsbedrijf kan op het fietspad staan om de auto uit de sloot te trekken.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.