Lange file door ongeval op N35 bij Raalte.

Raalte – De hulpdiensten zijn zaterdag middag 24 september 2022 om 13:30 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N35. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto met daar achter een aanhanger en een auto. Er staat een flinke file vanuit Heino naar Raalte van 2,6 kilometer en 13 minuten extra reistijd die rijstrook is ook afgesloten het het verkeer staat ingesloten en kan geen kant op. Er raakte niemand gewond bij het ongeval. Een bergingsbedrijf moet de twee auto’s en de aanhanger afslepen in de Voorste auto zat een vrouw en drie kinderen in de auto met aanhanger zat alleen de bestuurder.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.