Ongeval tussen auto en Vrachtwagen op A1 bij Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn zaterdag middag 24 september 2022 om 16:00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de A1. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een vrachtwagen. De auto wilde vanuit de parkeerplaats van de Macdolalds de toerit oprijden en dacht dat de vrachtwagen op de A1 reed in plaats van de Toerit dat was dus niet zo. De auto bestuurder reed vanaf de parkeerplaats de toerit op en kwam in botsing met de vrachtwagen zijn auto raakte flink beschadigd door de botsing en moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf. De man en vrouw die in de auto zaten bleven ongedeerd.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.